Referanser & Kundehistorier

Motivati-kunde-logo-superoffice

SUPEROFFICE

«Motivati identifiserer raskt fokusområder, både individuelt og aggregert. Vi har fått en metode der de ansatte føler seg sett og hørt, som gjør det enklere for lederne å ivareta godt lederskap.

Det snakkes om det som skal snakkes om, derfor behøver ikke samtalene ta så lang tid.»

CAMILLA HEIDENREICH BOMMEN
Administrerende direktør.
ENTUR AS

«Motivati gir oss tilgang til et velprøvd og tilpasset rammeverk. I tillegg får vi god oppfølging og sparring med faglige sterke rådgivere. Dette gir oss et godt utgangspunkt for å gjøre medarbeidersamtalen verdifull for alle parter.»

LINDA BERGLUND EKSTRØM
HR-rådgiver
MOHOLT GROUP

«Vi ønsket å fornye det eksisterende medarbeidersamtaleskjemaet, og gå bort fra papirskjemaer og finne et verktøy som var elektronisk og brukervennlig for både leder og medarbeider.

Vi så umiddelbart at Motivati var nyttig for oss fordi det er så enkelt og lett tilgjengelig. Nå har systemet vært i bruk en stund og tilbakemeldingene jeg får fra ledere og medarbeidere er bare positive. De synes det er enkelt, oversiktlig og praktisk.»

SISSEL VINDENES
Vice President HR
NORENGROS K.J. BRUSDAL AS

«Når motivasjonsanalysen er klar og utgangspunktet for samtalen ligger på bordet, gir det et godt bilde av arbeidssituasjonen til medarbeideren. Mange får en slags aha-opplevelse når de ser den og sier at «ja, det er jo akkurat slik det er, men jeg klarte ikke helt å sette ord på det selv».

For meg er medarbeidersamtalen en nyttig arena for å lufte stort og smått, godt og vondt, og det er viktig å bruke tiden riktig. Denne metoden gjør at vi dykker lengre ned i materien og får i gang de virkelig gode diskusjonene. »

THOMAS TENNEBØ
SalgssjefMotivati-kunde-logo-presserv

PRESSERV AS

«Motivati er et svært godt verktøy! Motivasjonsanalysen gir oss viktig og riktig innsikt i den enkeltes arbeidssituasjon og vi kan skreddersy og tilpasse medarbeidersamtalen deretter. Det gjør at dialogen blir både mer fortrolig og nyttig – fordi vi kan fokusere på den enkeltes behov.»

VESLEMØY SÆVELAND
Chief of StaffMotivati-kunde-logo-electronova

ELECTRONOVA AS

«Med Motivati har vi fått et enkelt, nettbasert verktøy med en metode som hjelper oss til å skape gode relasjoner og engasjerte medarbeidere.

Vi sparer mye tid på forberedelser, gjennomføring og oppfølging av medarbeidersamtalene.»

TROND E. KRISTIANSEN
Administrerende direktør.Kundehistorier

Noen av våre kunder