7. desember kl.09.00-09.30

Webinar | Medarbeidersamtalen. Er det noe vits?

medarbeidersamtalen-mal-endringsledelse

Mange synes medarbeidersamtalen er lite nyttig, og til tider direkte ubehagelig – men likevel vet vi at god oppfølging av medarbeidere er essensielt for motivasjon og engasjement. Har du motiverte medarbeidere kan du og virksomheten din oppnå bedre resultater.

Hvorfor kjenner mange seg ubekvem når man snakker om medarbeideramtalen? Det skapes ofte forventninger etter en medarbeidersamtale, som like ofte ikke innfris fordi aktivitetene man blir enige om i samtalen ikke blir fulgt opp. Dette er en klassiker som mange kan kjenne seg igjen i, og som gjør at medarbeidersamtalen har fått et ufortjent dårlig rykte.

Hva sies om medarbeidersamtalen i dag og hvorfor er den så viktig? Hvordan kan man oppnå dens fulle potensiale?

I dette webinaret møter du organisasjonsrådgiver i Motivati, Bjørn Eirik R. Bøe. Han vil prate om både fordelene ved medarbeidersamtalen, hva som er viktig å tenke på og de klassiske fellene man bør unngå. Medarbeidersamtalen gjort på rette måten, gjør at det blir det færre misforståelser, konflikter, sykmeldinger og mindre turnover. Det er beviselig både preventivt og lønnsomt å være en aktiv leder som tar medarbeiderne på alvor – i både små og store bedrifter.

Avslutningsvis vil du få et innblikk Motivati lederverktøy som gir unik innsikt i de ansatte sin arbeidshverdag. Vi har utviklet en metode for medarbeidersamtalen som hjelper leder og medarbeider til en konkret og verdifull dialog, og legger til rette for kontinuerlig utvikling av organisasjonen.

Påmelding avsluttet